Over ons

Vink Bewerkt Product bewerkt al bijna 30 jaar kunstststof halffabrikaten tot hoogwaardige eindproducten. Vanuit een schat aan materiaalkennis en ervaring in kunststofbewerking ontwikkelen wij samen met onze klanten concrete kunststofoplossingen.

Onze klanten situeren zich in vrijwel alle takken van de industrie gaande van de voedings- , de farmaceutische en de chemische industrie tot elektronicabedrijven, installatie- en waterbehandelingsbedrijven en machinebouwers.

 In al deze sectoren wenden wij onze expertise en vakmanschap aan en willen wij een betrouwbare partner zijn voor onze klanten die met hen meedenkt, hen begeleidt en ondersteunt vanaf de conceptfase tot de uiteindelijke realisatie.

Plastic solutions and more

Met het grootste assortiment van kunststof halffabrikaten in Europa  is Vink de ultieme solution provider voor de industriële, de bouw- en de signs & graphics sector. Van éénmanszaak tot KMO en grensoverschrijdende multinational. Onze klanten vinden bij ons een breed en kwalitatief hoogstaand aanbod kunststofmaterialen. Daarnaast kunnen ze bij ons ook terecht voor professioneel advies, een persoonlijke service en véél meer.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder.

Back to top