Sectoren

Vink Bewerkt Product is uw all round partner voor kunststof onderdelen op maat. Of het nu gaat om een uniek stuk, een prototype of een serie, wij leveren altijd hoogwaardige eindproducten af, ongeacht de sector waarin u actief bent.

Onze klanten situeren zich in vrijwel alle takken van de industrie gaande van de voedings - , de farmaceutische, de chemische industrie, tot machine en apparatenbouwers, elektronicabedrijven, installatie- en waterbehandelingsbedrijven, … van reclamebureaus tot aannemers, van installateurs tot toelevering aan de algemene industrie. Overal is er behoefte aan kunststof oplossingen op maat, overal is er nood aan innovatieve ontwikkeling met materialen aangepast aan de specifieke gebruiksomstandigheden.

In al deze sectoren wenden wij onze expertise en vakmanschap aan en willen wij een betrouwbare partner zijn voor onze klanten die met hen meedenkt, hen begeleidt en ondersteunt vanaf de conceptfase tot de uiteindelijke realisatie.

Door onze zorgvuldig opgebouwde expertise en jarenlange ervaring, hebben we de nodige kennis in huis om u bij te staan bij al uw projecten, hoe uiteenlopend ze ook mogen zijn. Onze vakkennis is onze meerwaarde. Samen met u tekenen wij de lijnen uit die leiden tot de optimale realisatie van uw specifieke project. 

Onderstaande sectoren zijn slechts een greep uit het enorme aanbod dat wij kunnen bieden.  Zoekt u een oplossing specifiek voor uw sector, neem contact met ons op en we bespreken het graag met u.

Contacteer ons 

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder.

Back to top