Televisiedecor voor RTL

Vink Bewerkt Product realiseerde het decor voor het duidingsprogramma “c’est pas tous les jours dimanche” met presentator Christophe Deborsu.

VBP maakte hiervoor 2 tafels uit acrylaat, voorzien van een kleeffolie en LED verlichting én  de achterwand van het televisiedecor, eveneens uit acrylaat en voorzien van kleeffolie.
 
De immense acrylaatwanden van 6 meter lang bij 4 meter hoog werden telkens in 3 delen vervaardigd in het VBP atelier en als een soort puzzelstructuur in elkaar gezet, in speciale op maat gefreesde mallen uit Stadur platen. 

De hele constructie werd nadien nog verstevigd met  PMMA platen aan de achterwand. Een leuk weetje is dat de wanden volledig zijn opgebouwd met behulp van dubbelzijdige kleefband van 3M  zonder dat er 1 druppel lijm of schroef gebruikt werd.
 
Vink Bewerkt Product heeft alle technische kennis, know-how en ervaring in huis die nodig is om een dergelijk project binnen een strakke deadline tot een goed einde te brengen.  Dat  was ook het doorslaggevend argument voor studioinrichter ‘PK productions’ om met Vink bewerkt Product samen te werken.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder.

Back to top