Trofee federale prijs voor armoedebestrijding

Op 4 juli 2008 werd de Federale Prijs Armoedebestrijding in het leven geroepen als een onderdeel van het eerste Federale Armoedebestrijdingsplan. Armoede laat immers onze samenleving niet onbewogen. Getuigen daarvan zijn de vele individuen en organisaties die zich dag na dag inzetten om de armoede te bestrijden. Deze prijs wil dergelijke initiatieven steunen en belonen om zo bij te kunnen dragen tot een warmere samenleving.

In 2013 contacteerde KTA Vilvoorde  ons voor het eerst om de trofee te maken naar het ontwerp dat zij met de school uitgewerkt hadden.

De trofee wordt steeds uitgevoerd in 3 exemplaren: één Nederlandstalige versie, één Franstalige en één 2-talige versie. 

De trofee is opgebouwd uit PMMA plaatjes in 4 verschillende kleuren. In deze plaatjes wordt het ontwerp ingefreesd. Daarna worden de plaatranden gepolijst, de sokkel wordt gegraveerd en tenslotte worden de plaatjes met zorg op de sokkel gekleefd.

Dankzij de ervaring die wij doorheen de jaren hebben opgebouwd, kunnen wij steeds inspelen op de kritische leveringstermijn die de klant oplegt.  Ondertussen maken wij de trofee al enkele jaren en telkens is onze klant zeer tevreden over de uitvoering.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder.

Back to top