Bekledingen & linings

Tijdens het transport van vochtige ertsen of andere materialen blijven er vaak resten kleven in de transportbak of de container. Dit vervelend, maar helaas veel voorkomend probleem in de mijnindustrie, vermindert de efficiëntie en de continuïteit van de transporten die vaak dag en nacht verdergaan.

Liners uit kunststof

Bij Vink Bewerkt Product bekleden wij containers, bakken, maar ook scheepsruimen van stenenleggers met kunststof materialen die niet blijven kleven. Tegelijkertijd beschermen deze bekledingsplaten de onderliggende staalplaten tegen krassen, deuken, scheuren… waardoor ze minder snel verslijten en hoge herstelkosten vermeden worden.  

Meestal wordt er voor deze bekledingstoepassingen gebruik gemaakt van materialen op basis van HMPE die meestal voorzien worden van additieven om de kunststof UV-bestendig te maken of om de anti-kleef eigenschappen nog te verbeteren.

Op basis van technische tekeningen van de container, ruim, of laadbak bepalen wij het ontwerp van de bekledingsplaten.  De platen worden volgens plan ingefreesd en, samen met de vereiste bevestigingsmiddelen, geleverd, klaar voor installatie.

Hebt u vragen over de installatie of wenst u advies bij de opstart van de montage? Wij helpen u graag verder. Misschien vindt u het beter dat wij de installatie voor u verzorgen in onze eigen ateliers? 

Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder.

Back to top