CAD CAM ontwerp

Onze werkvoorbereiders maken de ontwerpen die onze klanten aanleveren klaar voor productie. Het ontwerp kan op diverse manieren worden aangeleverd:

  • digitale tekeningen
  • een bestaand voorbeeld
  • schetsen​

Door hun ervaring kunnen onze medewerkers een 3D-model en tekeningen maken van uw eindproduct, rekening houdend met uw eisen en onze productiemogelijkheden. Zij maken de productietekeningen zodat onze machine operatoren uw onderdelen correct kunnen produceren. 

Zij zullen eveneens de nodige materialen, onderdelen, bevestigingsmiddelen en beslag bestellen. Indien nodig nemen zij ook contact met partners voor eventuele onderaannemingen zoals drukken, lakken, etc.

Na het aanmaken van de productietekeningen zullen onze CAM programmeurs de nodige programma’s maken voor onze CNC-bewerkingsmachines. Wij beschikken over meerdere CAD/CAM stations die uitgerust zijn met “Autocad” en met “Inventor” software. Daarnaast hebben we stations voor CAM programmatie die voorzien zijn van “Esprit” software.

Onze werkvoorbereiders/CAD ontwerpers spelen ook een belangrijke rol bij de productontwikkeling van een prototype. Aan de hand van een schets of een binnengebracht model zoeken zij naar de geschikte oplossing die zich vertaalt in een uitvoerbaar ontwerp.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder.

Back to top