Streven naar kwaliteit

Onze organisatie is op alle niveaus doordrongen van ‘het streven naar kwaliteit’. Elke dag opnieuw staan onze medewerkers voor u klaar om topproducten te ontwikkelen en een feilloze service aan te bieden.

Wij investeren in het opleiden van onze teams en bieden hen ook de middelen die nodig zijn om eindproducten af te leveren die beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen.

Regelmatige controles

Onze bedrijfsprocessen en procedures voorzien regelmatige controles tijdens en na het productieproces. Deze controles zorgen voor een constant kwaliteitsniveau van al onze afgewerkte producten.

ISO gecertificeerd

Als ISO gecertificeerd bedrijf, zetten we volop in op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bezorgen u de nodige meetrapporten, controlebladen en certificaten. Aarzel niet om ons te contacteren als u daarover vragen zou hebben. Wij helpen u graag verder.

Soorten projecten

R&D en prototyping

Om een nieuw product te realiseren dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet, is het van belang om eerst een prototype te ontwikkelen. Noodzakelijke wijzigingen in het ontwerp kunnen zo vroegtijdig in het productieproces opgespoord worden voor men van start gaat met de eigenlijke serieproductie. Op deze manier kan heel wat tijd en geld bespaard worden.

Wij denken graag mee met onze klanten. Uw succes is onze uitdaging. Wij beschouwen het als onze plicht om hoogwaardige eindproducten te ontwikkelen

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder.

Back to top