Van ontwerp tot realisatie met nazorg.

Ons enthousiast salesteam met ervaren medewerkers ontfermt zich over uw prijsvraag voor een uitvoering op maat in kunststof. Wanneer wenselijk, zorgen wij voor het meest geschikt materiaaladvies. Mogelijk wordt de uitvoerbaarheid van het ontwerp bijgestuurd.  

Is er een plaatsbezoek nodig? Een afspraak voor advies ter plaatse is snel gemaakt en heeft onze persoonlijke voorkeur indien het gaat over complexere producten of projecten.

U ontvangt een heldere offerte met netto prijzen, berekend volgens de aangeboden afwerkingsgraad en voor het  gewenste aantal stuks. Onze kunststof adviseurs werken nauw samen met de productieplanners en overleggen met hen de bezetting en de capaciteit van de machines. Zo stellen wij voor ieder project realistische levertermijnen voor.

Eenmaal uw bestelling geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging en start het eigenlijke productieproces.

Onze kunststofexperten staan klaar om oplossingen uit te werken en hun kennis met u te delen.

Wij bieden onze klanten een kwalitatief en volledig productassortiment aan.

Daarnaast ondersteunen wij onze klanten en begeleiden hen doorheen alle fases van hun projecten. 

Productie & oplevering

Productie

Onze werkvoorbereiders gaan aan de slag met uw ontwerp en  maken het klaar voor productie. 0nze CAM programmeurs  ontwikkelen de nodige programma’s maken voor onze CNC-bewerkingsmachines. 

Uw ontwerp is klaar voor productie. Onze operatoren zijn stuk voor stuk experten in het bedienen van computergestuurde en manueel bedienbare bewerkingsmachines. Zij vormen een belangrijke schakel in het proces en streven er naar om perfect afgewerkte producten af te leveren. Uit ervaring weten we dat voor totaal projecten of complexe producten meerdere bewerkingen nodig zijn. Een combinatie van draai-en freeswerk, een afschermkap die geplooid én gelijmd moet worden … 

Oplevering

Uw afgewerkt product is nu klaar voor verzending maar wordt eerst met de grootste zorg verpakt. Op de vastgestelde datum wordt uw bestelling volgens afgesproken condities bij u geleverd. Is alles naar wens verlopen? Wij horen het graag van u. Wij vinden het, met het oog op toekomstige projecten, belangrijk om uw mening te horen over onze samenwerking.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder.

Back to top