Decor, standenbouw & winkelinrichting

Door het toenemende belang van online verkoop, staat de sector van de winkelinrichting voor enorme uitdagingen. Willen we de klanten opnieuw naar de fysieke winkel lokken, dan moeten we hen een optimale winkelbeleving aanbieden. Nog meer dan vroeger moet de winkelruimte een belevenis zijn voor alle zintuigen. Een aangenaam en origineel interieur draagt in hoge mate bij tot deze totaalbeleving.

Wij bieden, als specialist in het bewerken van kunststoffen, een ruime waaier aan oplossingen aan, die u helpen om producten optimaal en aantrekkelijk te presenteren. Zo bijvoorbeeld:

  • displays
  • leaflethouders
  • toogkappen
  • stolpen

Wij werken samen met onze klanten degelijke concepten uit die technisch goed ondersteund zijn. Indien nodig nemen wij ook de 3D tekeningen en uitvoeringsplannen voor onze rekening. 

Onze uitgebreide kennis over het bewerken van kunststoffen maakt van ons de ideale partner om al uw originele ontwerpen in realiteit om te zetten. Wij frezen, plooien en lijmen de meest diverse kunststofmaterialen en houden hierbij steeds rekening met duurzaamheid en milieu. 

Zo komen gerecycleerde kunststoffen perfect in aanmerking voor presentatie- en POS toepassingen. Daarnaast kunnen vele, van de door ons gebruikte materialen, bijna volledig gerecycleerd worden. Op deze manier helpen we ook mee aan het verkleinen van uw ecologische voetafdruk.

Bekijk onze materialen

Gerealiseerde projecten

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder.

Back to top